Темите и гостите в "Офанзива с Любо Огнянов" на 29 май от 16:00 ч. по NOVA NEWS

Тази събота в "Офанзива с Любо Огнянов" от 16:00 ч. очаквайте:

Правителството смени председателя на ДАНС, а той видя връзка с разбитата руска шпионска мрежа. Как скандалите ще се отразят на резултатите от парламентарните избори – анализ от политолога Татяна Буруджиева

Как завършиха проверките в Александровска болница и има ли нарушения във финансирането. Директорът на лечебното заведение проф. Борис Богов. 

Мерките за подкрепа на бизнеса и предложенията на служебния кабинет. ЗА какво настояват синдикатите  - президентът на КНСБ Пламен Димитров.  

Шпионски игри. За сблъсъка на разузнавателните служби на Балканите и подслушванията. Председателят на Асоциацията на разузнавачите от запаса Горан Симеонов

Новите лица на новата власт. Как бившият началник на строителния контрол в Столична община пое ръководството на ДНСК. Ще спре ли застрояването по морето – говори архитект Влади Калинов. 

БСП тръгва към изборите с ново ръководство и нови партньори. Ще помогне ли това на социалистите по пътя към властта – зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин.  

Защо от ГЕРБ сравниха служебното правителство с управлението след 1944 година. За промените по върховете на държавата – коментар от Христо Гаджев от ГЕРБ

Защо Коминтернът реши да създава македонска нация и език. Как България можеше да се превърне в част от Югославия – говори историкът акад. Георги Марков.  

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.