В кулинарна битка влизат Стефан Илчев, Филип Аврамов, Богдана Трифонова, Здрава Каменова и Стефания Колева

Певецът Стефан Илчев, комедийният титан Филип Аврамов, водещата с кадифен глас Богдана Трифонова, драматургът Здрава Каменова и любимата актриса Стефания Колева се впускат в кулинарно приключение в „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Специалната задача от шеф Манчев този път е с вкус на пролет, който включва използването на зелени продукти като броколи, лапад, спанак и коприва в менюто на звездните домакини.

Пръв своята вечеря с песен и усет към детайла ще поднесе сладкопойният глас с големи амбиции в кухнята – Стефан Илчев. Той ще посрещне останалите участници в градината на уютен ресторант с петстепенно меню. Екстравагантната вечеря на смелия домакин обещава истинско пиршество, много забавни моменти и добро настроение, подправено от нестандартни комбинации в кухнята.

Пламен Димов разпалва детски спомени с любими ястия в „Черешката на тортата“

Седмицата продължава с Филип Аврамов, който ще се превъплъти в ролята на кулинар във вторник. Творческите планове за вечеря в арт пространството на актьора ще тестват нервите му, но въпреки затрудненията, той ще покаже истински талант в импровизацията. А сладката изненада, която Филип е подготвил, ще докосне сърцата на звездните му гости.

В сряда „Черешката на тортата“ се превръща в истинска сцена за драматурга Здрава Каменова. Майката на четири деца ще се окаже истинска стихия в кухнята и ще подготви ястия с много въображение и любов за своите гости. Вечерта ще премине артистично и вкусно, а след приготвения с внимание десерт ще последват много неподправени шеги и мили жестове.

Четири десерта и отлично настроение с Джуджи в „Черешката на тортата“

Добре познатият глас от радио ефира Богдана Трифонова се гмурка дълбоко в кулинарията в четвъртък с много чар и широка усмивка. Тя ще вложи в ястията си добро настроение, широка усмивка и умения, за да достигне до сърцата на останалите. Специалният дрескод и миниатюрна изненада ще допълнят доброто настроение по време на забавната вечеря.

Завръщане в детството с „Черешката на тортата"

Седмицата ще приключи с кулинарния моноспектакъл на Стефания Колева в петък. Актрисата с огромно чувство за хумор ще поднесе повече от интересно меню, което ще погали сетивата на звездите с много финес и изящество. Веселбата ще бъде гарантирана още със старта на вечерта, а на финала Стефания е подготвила специални награди за компанията.

Кой ще надделее накрая и ще спечели епичната кулинарна битка тази седмица, гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.