Най-екстремното риалити се завръща с още по-зрелищен трети сезон наесен по NOVA

Слънце, жега, влага, а понякога и вятър. За участниците в „Игри на волята: България“ това е част от състезанието, а за снимачния екип тежко и продължително изпитание. Независимо от всякакви обстоятелства обаче водещите на риалитито трябва да греят.

Нощни битки в трети сезон на „Игри на волята: България“

Как се поддържа безупречната визия на водещите и приближава ли се до стила им в живота?

„Екипът е страхотен и винаги се съобразяват с това, което как се чувствам. Дали дрехите са ми удобни, дали прическата и грима ми допада. Гримьорите и стилистите на продукцията вече са наясно с концепцията по външния ми вид и изграждат цялостния образ в стил „Сафари“, с който всичко изглежда племенно и войнствено. Тази година залагаме изключително много на цветове. Понякога те се вплитат в моя аутфит и визията на Димо и носят своята символика“, споделя водещата на предаването Ралица Паскалева.

Тежки битки ще определят кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в трети сезон на “Игри на волята: България”

Не пропускайте „Игри на волята: България“ – сезон 3 от септември по NOVА, за да видите безмилостните битки за голямата награда. В продължение на 3 месеца участниците ще направят всичко по силите си, за да изпитат границите на физическите и психическите си възможности.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата на предаването.