Припомнете си шеговитите номера на едно от най-забавните предавания в българския ефир тази неделя от 18.00 ч. по NOVA

Култовото предаване „Сладко отмъщение“, с водещ Влади Априлов, продължава да провокира и тества търпението на родни звезди в ефира на NOVA. Поредната жертва тази седмица е любимата певица на народа Ивана, която планира да прекара страхотен ден с дъщеря си на рождения ѝ ден. Тя не подозира, че ще се окаже главното действащо лице в истински филмов сюжет. В началото Ивана ще се срещне със свой верен фен, който мечтае да бъде част от музикалната индустрия. Но изненадите няма да спрат до тук, защото предстои среща с още един неканен гост, който е подготвил незабравима изненада, свързана с личния автомобил на изпълнителката. 

„Сладко отмъщение“ за младата певица Тита

Въпреки че певицата вече е била „жертва“, уловена в капана на шоуто преди 18 години, когато влезе в ролята на водеща в документален филм за осиновяването на екзотично животно от Софийския зоопарк, и този път безпроблемно е заблудена от организаторите на предаването, и попада в редица комични и неочаквани ситуации. 

Какво ще се случи на нестандартния семеен празник, проследете развитието тази неделя по NOVA. 

Не пропускайте провокациите към звездите и реакциите им в следващите забавни епизоди на „Сладко отмъщение“ тази неделя от 18.00 ч. в ефира NOVA!