Английската Висша лига и Бундеслигата ще приковат вниманието на зрителите в ефира на DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3

Най-оспорваните и зрелищни първенства в Европа – английската Висша лига и германската Бундеслига – превземат телевизионния ефир от 13 август. Атрактивните събития с исторически съперничества на грандовете могат да бъдат проследени в HD качество в каналите DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Английската Висша лига, с безспорен авторитет на най-гледаното футболно първенство в света, ще прикове вниманието с ударни дози емоции за почитателите на английския футбол. Новият вълнуващ и оспорван сезон на първенството, който ще е 30-и юбилеен за състезанието в този формат, започва със сблъсъка на отборите на Брентфорд и Арсенал в 22:00 ч. пряко по DIEMA SPORT 2. През почивните дни предстои един срещу друг се изправят отборите на Манчестър Юнайтед – Лийдс Юнайтед, Челси – Кристъл Палас, Лестър Сити – Уулвърхямптън Уондърърс, Норич Сити – Ливърпул, Нюкасъл Юнайтед – Уест Хям Юнайтед, Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити. Най-атрактивните срещи от шампионата могат да бъдат проследени в програмата на спортните канали DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3.

Бундеслигата – най-високият ешелон в германския клубен футбол, също ще предложи на феновете много емоции в новия спортен канал от премиум пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT 3. Гостуването на шампионите от Байерн Мюнхен на Борусия Мьонхенгладбах ще даде старт на първия кръг от германското първенство този петък от 21:30 ч. През уикенда зрителите ще могат да се насладят и на мачовете Унион Берлин – Байер Леверкузен, Волфсбург – Бохум, Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт, Майнц – Лайпциг и Кьолн – Херта.

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат ексклузивен достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните и качествени първенства в света. Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA XTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.

Не пропускайте старта на английската Висша лига и Бундеслигата в ефира на DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.