Уроците от трагедията – специално участие на журналистът от Скопие Мариян Николовски. Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 27 ноември от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Трагедията на автомагистрала „Струма“. Какво остана скрито при катастрофата отнела 45 живота. Анализ от бившия директор на ГДБОП Румен Миланов.  

Как може автобус без лиценз да напусне Северна Македония. Журналистът от телевизия Сител в Скопие Мариян Николовски

Ще има ли влияние президентството върху бъдещото правителство и ще успеят ли „Продължаваме промяната“ да съставят стабилен кабинет. Анализ от социолога Кольо Колев

Защо избирателите на градската десница предпочетоха да гласуват за Румен Радев. Говори лидерът на КОД Петър Москов

Как "Демократична България" ще управлява заедно с БСП. Какви са приоритетите – съпредседателят на "Зелено движение", част от "Демократична България" Владислав Панев.  

След президентските и парламентарните избори – как ще се промени управлението на страната. Говори президентът в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев

Ще участват ли БСП в коалиционно правителство и какви са целите на социалистите. За вътрешните битки и предателствата – лидерът на БСП Корнелия Нинова.   

Как да се борим с фалшивото усещане за недостижимост на самозабравилите се. Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов.  

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 27 ноември от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.