Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 18 декември от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Има ли война между МВР и прокуратурата. Анализ от председателя на Асоциацията на прокурорите Владимир Николов.  

Разходка в домашната галерия на Христо Стоянов. На живо от дома на писателя дни преди 65-ия му рожден ден.   

Има ли сблъсък на културни архитипове в четирите партии от управляващата коалиция. Анализ от културния антрополог Ивайло Дичев.  

Предстоят ли масови съкращения заради високите цени на тока. Изправена ли е пред колапс системата. Говори президентът на КНСБ Пламен Димитров.  

Каква съдебна реформа подготвят новите управляващи и ще се сдобие ли с разследващи функции антикорупционната комисия. Депутатът от Демократична България Атанас Славов

Първите стъпки на новото управление. Ще успеят ли да прокарат идеите си социалистите. Говори Румен Гечев от БСП.  

Мораториумът за цената на електричеството и действията на  кабинета на Кирил Петков. Премина ли в режим на остра опозиция партия ГЕРБ. Говори Екатерина Захариева от ГЕРБ.

Една седмица във властта. Защо управителят на БДЖ „Пътнически превози“ се прости с поста си. Говори новият министър на транспорта Николай Събев от „Продължаваме промяната“.  

Пътят към съвършенството и уроците от безсмъртните шедьоври пречупени през погледа на звездите на оперната сцена. Баритонът Кирил Манолов в размисли за любовта и живота. 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 11 декември от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.