„Студиото е декорирано изключително уютно, все едно си си вкъщи. А семействата, които ще се състезават са много готини“, разказва той

Водещият на „Семейни войни“ Цветомир Иванов и актрисата от „Пътят на честта“ гостуваха в студиото на „На кафе“, за да оглавят седмичния куиз и да разкажат повече за предстоящите си професионални планове и ангажименти.

За празничните предавания на „Семейни войни“

„Очакват ни много хубави коледни предавания. За първи път от 6 години откакто сме ефир ще имаме празнични предавания и на Коледа, и на Нова година. Сезонът си продължава. Друг път правим почивка. Студиото е изключително уютно, все едно си вкъщи. Даже много ми харесва, че имаме не само традиционен Дядо Коледа, облечен в червено, но и такъв – в сребристо. Ще продължим да се забавляваме и през януари и да радваме зрителите с невероятни въпроси. Продължаваме темата „жени и мъже“. Няколко пъти опитваме да провокираме мъже с неща, които знаят. Оказва се, че и ние, мъжете, бъркаме понякога неща, които би следвало да знаем Основната линия си върви – питаме жените за неща, които не разбират, същото правим с мъжете. Аз се забавлявам с всички. Семействата са много готини, защото идват с чувство за хумор. Спряха да се притесняват. Започнаха да се шегуват и с мен, което е най-хубавото, защото аз непрекъснато се шегувам със себе си. За да се отпуснат. Защото целта, в крайна сметка, е те да дават отговори, да се разкриват на екрана, за да може това да забавлява и зрителите. Непрекъснато приканваме всички – изпращайте ни въпросите си на Facebook страницата, за да ги зададем и да се радвате и вие“, призовава водещият на „Семейни войни“ Цветомир Иванов.

Доротея Толева – за ролята си в „Пътят на честта“

„Беше много хубав снимачен процес, който продължи около 3 месеца. Звучи клиширано, но съм много щастлива, че бях част от екипа на „Пътят на честта“ и че продуцентите и режисьорите ме избраха за тази роля. Много харесвам героинята си Вихра. Смея да кажа, че сериалът беше спасителен кораб за мен. Разбира се, че във всеки друг период щях да се зарадвам за нея, но тук беше 2 в 1. Добре, че имах тази заангажираност и то с нещо, което толкова много обичам да правя, за да мога да се разсейвам в трудния за мен период. Моята героиня Вихра имаше много чаровна арка. Имаше какво да се играе в този образ. В предния сезон тя беше много по-тиха и прибрана, работейки за Киро Християнина. В този сезон зрителите я видяха в друга светлина. Постепенно тя се разви като персонаж. За мен беше истинско удоволствие да я изиграя. Първо беше предизвикателство, защото е различна като натюрел от мен“, споделя Доротея Толева, която във втори сезон се превъплъти в ролята на бодигард на една от главните героини в сериала Жаклин Станчева.

Още за предстоящите празнични издания на "Семейни войни", гледайте във видеото.