Николай Василковски представя най-запомнящите се събития за 2021 г. – тази неделя след централната емисия новини на NOVA

Изминалата 2021 г. беше поредната година, белязана от политически емоции, тежки последици от пандемията и предизвикателни моменти. Каква е равносметката и кои са думите, описали последните 12 месеца? В първото издание на „Темата на NOVA“ за новата година журналистът Николай Василковски ще обобщи всички важни събития, характеризирали този предизвикателен период.

Динамиката на събитията в световен мащаб постепенно подреди ежедневието на хората по коренно различен начин и според нови правила, с които не са свикали да живеят. Политическият спектър се промени кардинално и постави нови теми в дневния ред на обществото. Пандемията, от своя страна, изправи на нокти всички с нови варианти на COVID-19, нови правила за поведение и нови условия за пътуване.

Важната и динамична за България 2021 г. ще бъде запомнена и с немалко тежки моменти, в които страната ни трябваше да преодолява катастрофи, пожари, наводнения и огнени трагедии.

Кои са тези моменти и истории? И какви уроци дадоха на обществото ни?

Гледайте „365 дни" в „Темата на NOVA“ на 2-ри януари, веднага след Новините на NOVA в 19:00 часа.