Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази сряда в оспорваната кулинарна надпревара ще премери сили бас китаристът и вокал на група „Акага“ – Красимир Куртев, който избра да пренесе своите гости в 30-те години на миналия век в архитектурно-историческия резерват - град Копривщица.

Американска рокендрол вечеря с Веселин Плачков в "Черешката на тортата"

Той ще посрещне гостите си в Карагьозовата къща, а на трапезата ще поднесе два вида домашна ракия от селото на баба му, туршия, кьопоолу, салата с нахут, боб и червен лук, кюфтета, вити сърмички с кисело зеле, свинско със зеле, баница със спанак, а десертът ще бъде класическа баклава.

Парти в стил "Великият Гетсби" с Радина Денкова в "Черешката на тортата"

Автентичната обстановка и красиви народни носии, с които са облечени звездите, ще придадат допълнителен чар на тази емоционална и усмихната вечеря.

Кой ще заеме първото място в кулинарната надпревара тази седмица и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.