Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Телевизионната водеща Анна Ангелова избира да пренесе своите гости в 60-те години, при това в царството на кулинарията – романтична Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини La dolce vita,  тя решава да приготви традиционна италианска вечеря, като не пропуска нито един важен детайл както в приготвлението на ястията, така и в декорацията на масата.

Автентична софра в Копривщица с Краси Куртев в „Черешката на тортата“

На трапезата Анна ще поднесе бяло и червено италианско вино, италиански сирена, салами и брускети, чери домати, моцарела и домашно приготвено песто.

Американска рокендрол вечеря с Веселин Плачков в "Черешката на тортата"

За основно домакинята е избрала да приготви домашна паста с прошуто крудо и рикота и пилешко в сос от спанак и сушени домати, а десертът „милфьой“ ще бъде оценен от едни и разкритикуван от други. С какво настроение ще премине вечерта, каква изненада е подготвила за гостите си Анна и как ще бъде оценена нейната италианска вечеря, гледайте в „Черешката на тортата“.

Кой ще заеме първото място в кулинарната надпревара тази седмица и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.