Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Този петък близначките Елена и Стефания от „Игри на волята“ ще се впуснат в едно смело кулинарно приключение, наречено „Хавана през 50-те“. Красивите блондинки показват вкус и отношение и с много старание се заемат да приготвят планираното ексцентричното меню.

La Dolce Vita с Анна Ангелова в „Черешката на тортата“

Те посрещат гостите си с перуански коктейл Рisco sour, с апетитните предястия Ceviche с лаврак и сладък картоф и колумбийска пилешка супа с кокоши крак. За основно близначките поднасят скариди с кокосово мляко, кокосови стърготини и кориандър, а боливийският десерт „яйца на очи“ ще пробуди любопитството на гостите.

Автентична софра в Копривщица с Краси Куртев в „Черешката на тортата“

Завършекът на вечерта е типичен за латиноамеринаската култура със силен ром, ароматни пури, горещи танци и много веселба.

Кой ще заеме първото място в кулинарната надпревара тази седмица и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20:00 ч. по NOVA.

Каква оценка ще получат близначките за своя кулинарен експеримент и кой ще грабне изненадващо плакета на шеф Манчев, гледайте в „Черешката на тортата“, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.