Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 8 януари от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Един месец във властта. Могат ли галопиращите цени на тока и парното да спънат промяната. Анализ от политолога от "Тренд" Димитър Ганев.  

Смяна на върха в Северна Македония. Какво ще се промени и готови ли са в Скопие на компромиси. Лидерът на платформата „Македонски концепт“ Петър Богоевски на живо от Скопие.  

Може ли да обвържем българското „да“ за членство на Северна Македония в Европейския съюз с отмяната на визите за Съединените щати и влизането в Шенген. Външнополитическият секретар на „Има такъв народ“ Димитър Гърдев. 

Как управляващото мнозинство ще овладее скока на инфлацията и предстоят ли фалити на фирми. Говори Владислав Панев от "Демократична България".  

Докъде ще стигне кризата с цените на електричеството и синьото гориво – готви ли се влизане на газови посредници. Анализ от Рамадан Аталай от ДПС. 

Как ще продължи промяната. Какви са амбициите за реформа в съдебната система – говори зам.-председателят на парламента от "Продължаваме промяната" Мирослав Иванов.  

На прага на петата вълна на коронавируса. Готови ли сме да посрещнем заразата – бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов от ГЕРБ.  

Ще изправи ли Омикрон здравната система пред колапс. Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова.  

50 години на сцената. За живота и битките, които си струва да водиш – легендата на рокендрола Данчо Караджов.   

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 8 януари от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.