Гледайте българския полицейски комедиен сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Още в първия епизод на забавната тв поредица полицаите от РПУ Запад ще се сбълскат с редица комични ситуации, а животът на главния герой – Пацо ще се преобърне на 180 градуса. Освен че ще му се наложи да смени работното си място, той ще трябва да се премести да живее на Запад заедно с любящата си жена и дъщеря (Стефания Колева и Йоана Кирчева). Подготвени ли са за това, което им предстои, и какво ще им донесе новият им живот?

В „Полицаите от края на града“ зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Поредицата е със специалното участие на любимия телевизионен тандем – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

Не пропускайте да си припомните първи епизод на сериала „Полицаите от края на града“ тази вечер точно в 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.