Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Седмицата на отличниците ще завърши с вечерята на Джино Бианкалана. Той е особено мотивиран да не се провали. До днес има четирима отличници на върха, а Джино не обича да губи. В момента той се е посветил на здравето и личния си живот, всичко останало е на пауза в живота му. Така че Джино се отличава с изключително силен дух и посветеност.

Уютна задушевна вечеря с Ева Кикерезова в „Черешката на тортата”

В дома на Джино интериорът е впечатляващ, а той е запалил предварително камината за гостите. А менюто му е повече от амбициозно. Предястието е авокадо, увито в бекон. А за основно е замислил пуйка с ориз. Десертът му е турски – кюнефе.

„Нощта на авокадото” с Орлин Павлов в „Черешката на тортата”

Влюбеният Джино е на пазар с приятелката си. А след това влиза в професионалната кухня на своето заведение и се заема с пълнене на пуйката.

Екзотични кулинарни изкушения с Марина Войкова в "Черешката на тортата"

Каква ще бъде голямата изненада на Джино за гостите и кой ще грабне плакета в седмицата на отличниците, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.