Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 15 януари от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Опитът за щурм на парламента от антиваксъри и привърженици на Възраждане. Имаше ли пробойни в тактиката на полицаите – анализ от бившия директор на полицията ген. Васил Василев.  

Новият пандемичен план на правителството – защо Омикрон доведе до рекорд в заболяемостта от Ковид 19. Вирусологът доц. Любомира Николаева Гломб

Каква ще бъде ролята на Съединените щати на Балканите. Говори бившият посланик на България във Вашингтон Елена Поптодорова.  

Защо Русия иска НАТО да се върне в границите си отпреди 25 години. Каква е заплахата за България – бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов.  

Как ще се отрази пандемията на зимния туризъм. Трябва ли да се построят нови лифтове в Банско и на Витоша. Министърът на туризма Христо Проданов

След Консултативния съвет по национална сигурност за Северна Македония. Какво остана скрито – зам.-председателят на ГЕРБ и бивш министър на външните работи Даниел Митов.  

Може ли да останем без български зеленчуци заради скока   на цените на природния газ и тока. Говори министърът на земеделието Иван Иванов.  

Да погледнешш смъртта в очите. Хрониките на българските гангстерски войни. Бившият заместник-началник на Криминалния отдел на Национална служба полиция Илия Петков

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 8 януари от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.