Припомнете си епизода на комедийния сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

"Полицаите от края на града" продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Ненадейно инспектор Пламенов и неговите колеги стават свидетели на убийство, свързано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца. Решени са на всичко, за да разкрият канала за трафик на изкуство, те с готовност се заемат с поредния неразрешим случай.

Операция "Мики Маус" в "Полицаите от края на града"

Трябва само да разменят картината срещу огромна сума пари и да заловят купувачите на местопрестъплението. Но тъй като не разполагат с оригинала решават… да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже неподозиран талант, но това ще е само началото на поредица нови недоразумения и абсурдни ситуации, в които ще се забъркат главните действащи лица в "Полицаите от края на града".

Пацо е в смъртна опасност в "Полицаите от края на града"

Междувременно Калата е поставен на кръстопът не само в професионален план, но и в личния си живот. Освен пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. Ще успеят ли приятелите и колегите да му помогнат да преодолее трудния момент, предстои да разберем в епизода тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.