Припомнете си епизода на комедийния сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема временно управлението на РПУ Запад, заедно с инспектор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на спец екипа вече се следи под лупа. След пореден служебен гаф Пацо и хората му отново са обвинени в некадърност и има заплаха да бъдат преместени на по-спокойно място – в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят точно в този момент, за да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на "топ ченгета" ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе – предстои да видим в новия епизод на сериала днес от 21.00 ч. по NOVA.

"Полицаите от края на града" разследват трафиканти на изкуство

Калата иска да бъде баща и продължава да е обсебен от бившата си жена. Оказва се пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. В опит да помогнат на приятеля си, Пацо и Крис решават да му подадат ръка и да заживеят… като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това желание на Калата да има свое семейство, да бъде баща и какви рискове крие това негово влечение за околните – предстои да разберем съвсем скоро.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.