Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 29 януари, от 16 часа

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Напрежението между НАТО и Русия, казусът „Скопие“ и поскъпването на живота. Кое е бойното кръщене на правителството. Има ли ниша за нов политически проект – анализ от социолога ПЪРВАН СИМЕОНОВ.
 
Иван Гешев призова от Брюксел за засилен мониторинг за върховенството на закона, докато се подготвят промените за съдия, който да разследва главния прокурор. Съдебната реформа през погледа на магистратите - говори председателят на Камарата на следователите ПEТКО ПЕТКОВ.
 
Напрежението между Русия и Украйна – има ли опасност за България. Първият представител на България в НАТО ГЕН. СЪБИ СЪБЕВ.
 
Бюджетът на икономическия растеж или на левите цели постигнати с десни мерки. Анализ от бившия министър на финансите МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.
 
Гласът на опозицията в парламента. Справя ли се четворната коалиция с управлението на кризите. Говорят от партия ГЕРБ. Гост ще бъде бившият министър на труда и социалната политика Деница Сачева. Как ще бъде сформиран българският батальон за възпиране в НАТО. Председателят на комисията по отбрана и зам.-председател на БСП АТАНАС ЗАФИРОВ.
 
Руските провокации към България, за Северна Македония и геополитическите кризи, които могат да разтърсят света. Говори президентът в периода 2012 - 2017 г РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.
 
История с продължение. Какво се крие зад гангстерските войни превърнали улиците на София в бойно поле. Екзекутираните мафиоти и преразпределянето на териториите през погледа на криминалиста ИЛИЯ ПЕТКОВ.
 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 29 януари, от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.