Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Топ секретна информация от ЦРУ е изпратена в участъка, но попада в ръцете на Калата, който по грешка  изпуска папката… в тоалетната. След поредния провал – той решава, че полицейският живот не е за него, иска да отиде в Смолян при братовчед си и да стане овчар. За да му помогнат да повярва в себе си, Пацо и Крис имат нов гениален план - да освободят от управлението Гошо Гестапото - престъпник с десетки присъди за убийство, а Калата да го залови и така да блесне в службата.

Героинята на Алекс Раева облича бяла сватбена рокля, подготвяйки се за предстоящата сватба, но ще се омъжи ли Силвия за новата си любов или отново ще избере да заложи на старата, предстои да разберем тази вечер по NOVA.

Топ мафиот става "приятел" на "Полицаите от края на града"

Неочаквано нещата се объркват и Гестапото хваща група заложници, сред които е и Ина. Калата се включа в преговорите и за да спаси Ина, самият той влиза като заложник. Как ще се справи с отговорната задача и ще успее ли да измъкне невредима любимата си Ина?

Инспектор под прикритие в сърцето на мафията в "Полицаите от края на града"

Не пропускайте поредната порция неочаквани ситуации и забавни моменти, които ще се изпречат на пътя на "Полицаите от края на града", тази вечер, в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.