Напрежението между Русия и Украйна ще коментира посланикът на Полша

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Приятелски огън по върховете на държавата. Какво се крие зад острите критики на президента Румен Радев към премиера Кирил Петков. Анализ от политолога Стойчо Стойчев.

Провокации от Скопие. Призивът историческата комисия да бъде замразена навръх 150-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев. Говори съпредседателят на комисията от българска страна проф. Ангел Димитров. 

Войната за природния газ. Какво следва след уволнението на борда на директорите на Булгаргаз. Анализ от енергийния експерт Христо Казанджиев.

Кризата в Украйна, когато Съединените щати се изправят срещу Русия. Политическите войни през погледа на Свилен Спасов, създател на поредицата „Власт и отговорност“.

1000 американски войници пристигат в Румъния, докато България прави свой батальон в НАТО. Говори Виктор Насър, депутат от Продължаваме промяната.

Парламентът се зае да променя Конституцията. Явор Божанков от БСП.

Ще влязат ли посредници при доставката на газ за България. Бившият министър на енергетиката Делян Добрев.

Милиарди за ремонт на пътища, мостове над река Дунав и тунелът под Шипка. Инфраструктурните проекти на новата власт. Говори министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов.

Източният фланг на НАТО – защо е важно съюзниците да бъдат сплотени. Засилват ли се барабаните на войната или дипломацията ще поледи. Специално интервю с посланика на Полша Н. пр. Мачей Шимански.
 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 5 февруари, от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.