Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

“Полицаите от края на града“ се завръщат с нова мисия тази вечер в 21.00 ч. по NOVA. Важна акция е поверена на инспектор Пламенов и екипа му, които трябва да разбият канал за трафик на проституция и да заловят двама руски мафиоти. Калата влиза в женски дрехи за ролята си на примамка, но е толкова убедителен, че дори комисар Желязков не успява да го разпознае и е силно привлечен от “мистериозната дама“.

Скрита камера вади на бял свят гафовете на “Полицаите от края на града”

По стечение на обстоятелствата се налага Калата да продължи тази игра “под прикритие“, за да измъкне от шефа си важно доказателство, което може да коства бъдещето на целия екип. Единственото му оръжие е “женският му чар“, а времето, с което разполага - едва 72 часа. И докато Калата е разколебан в мислите си, Джиджи решава да му признае чувствата си, окуражена от приятелката си Нели.

Любов по неволя и тайна мисия в "Полицаите от края на града"

Какви нови приключения очакват любимите ни полицаи? Ще има ли успех мисията и как ще се развият сложните им отношения, не пропускайте да видите в епизода на “Полицаите от края на града“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.