Не пропускайте "Офанзива" всяка събота от 16 до 19 ч.

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Премиерът Кирил Петков със списък с 19 имена на разпит в прокуратурата. Докъде ще стигне високият тон между изпълнителната и съдебната власт. Анализ от социолога ЕВЕЛИНА СЛАВКОВА.

Навлиза ли войната в съдебната система в нов етап след решението на Конституционния съд за главния прокурор. Заместник директорът на Националното следствие ЯСЕН ТОДОРОВ.

Ще сложи ли край на бедността Бюджет 2022 или скокът на цените ще изяде доходите ни. Какво се крие зад скандала със златните паспорти – бившият финансов министър и депутат от ДПС ПЕТЪР ЧОБАНОВ.

Преди Консултативният съвет по национална сигурност при Румен Радев. Промени ли се оценката по върховете на държавата, че струпването на руски войски е заплаха за националната ни сигурност. И още – за триумвиратът начело на ВМРО евродепутатът АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ и КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ.

Успя ли левицата да прокара идеите си в бюджета за здравната каса и общественото осигуряване. Депутатът от БСП ПРОФ. ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ.

Кой ще бъде новият лидер на Демократи за силна България. На живо от партийния форум – говори АТАНАС АТАНАСОВ. Повишението на заплатите и пенсиите.

Ще стигнат ли предвидените средства. Председателят на Комисията по социална политика ИСКРЕН АРАБАДЖИЕВ от Продължаваме промяната. 

Кризите на властта под лупата на опозицията. Как се справя правителството – ДАНИЕЛ МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ.

Когато един въоръжен до зъби режим посяга на чужди територии. Да преговаряш с дявола и да завъртиш колелото на историята – ПРОФ. АНДРЕЙ ПАНТЕВ.

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 12 февруари, от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.