Васил Найденов се присъедини към Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки в журито

Третият лайв на култовото предаване на NOVA - „Като две капки вода“ - се превърна в поредния спектакъл с уникални имитации, вълнуваща музика и позитивни емоции. Десетте участници дадоха най-доброто от себе си на сцената на шоуто, а изпълненията им бяха оценени от любимото жури - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки, към което се присъедини и легендата Васил Найденов. „Много се радвам, че съм на тази сцена отново, но за пръв път ще бъда жури. Впечатлен съм от колегите до мен и се възхищавам на това, което те правят толкова години. Ще ми бъде много трудно тази вечер“, сподели Васил Найденов.

Галерия: Втори лайв на десети юбилеен сезон на "Като две капки вода"

Победата този понеделник бе завоювана от Руслан Мъйнов в образа на друг от участниците. Руслан излезе преобразен като малката Крисия и върна зрителите към  Детската Евровизия с изпълнение на „Детска планета“. „Изпълнението на Руслан силно ме разчувства. Според мен той направи най-важното, а именно - да покаже посланието на песента“, каза Крисия за представянето на Руслан.

Мариана Попова в образа на Rag’n’Bone Man грабна победата във втория лайв на „Като две капки вода“(ВИДЕО + СНИМКИ)

Стартът на вечерта бе даден от актьора Моню Монев, който бе страхотен в образа на Джеймс Браун. След него под прожекторите излезе Анелия, неузнаваема в ролята на британската звезда с множество награди Ед Шийрън и хита „Bad Habits”. Дарин се сблъска с първия си женски образ на невероятната Ани Ленъкс, а Хилда не пропусна да похвали актьора: „Впечатлена съм – много характерен и плътен образ“.

Маги Халваджиян: Всички участници в „Като две капки вода“ се раздават на 100%

Есил Дюран изненада всички с второто си поредно рок превъплъщение. Този път тя разтърси сцената в образа на рок гиганта Браян Джонсън от AC/DC. „Актьорски беше много добра. Страхотно закова! Поздравявам те за образа“, каза Юлиан Вергов след изпълнението й на „You Shook Me All Night Long”. Крисия влезе под кожата на американската звезда Барбара Стрейзанд с песента „Memory” от мюзикъла „Котки“, а Алисия зарадва феновете с великолепно изпълнение на „Македонско девойче“ в мъжкия образ на Володя Стоянов.

Най-трудни задачи имаха Мариана Попова, Краси Радков и Александър Сано, които трябваше да имитират звезди, които бяха в студиото и гледаха изпълненията им на живо. Бутонът на късмета отреди на Мариана да направи първия си двоен образ – този на Румънеца и Енчев. От публиката наблюдаваше Румънеца, който каза за изпълнението й: „Мариана е победител за мен тази вечер, няма смисъл да гледам останалите. Беше наистина страхотна!“ Краси Радков също се сблъска с двойния образ на естрадните легенди – Мими Иванова и Развигор Попов, които споделиха възхищението си от имитацията. Александър Сано остави всички без думи, излизайки на сцената като ексцентричната Гери-Никол.

Мариана Попова: Обичам баладите и песента на Румънеца и Енчев ще бъде предизвикателство за мен

Следващата седмица зрителите ще видят Анелия в образа на YLVIS, Мариана Попова като Уитни Хюстън,  Краси Радков ще бъде Тодор Колев, Моню Монев ще имитира Луна, Есил Дюран ще влезе в кожата на Селин Дион, Алисия ще видим като Лейди Гага, Крисия ще бъде Майкъл Джаксън, Александър Сано ще се преобрази в Роби Уилямс, Дарин Ангелов ще изпълни песен на AZIS, а Руслан ще представи Amr Diab.

Първи на сцената излиза Моню Монев, който изпълни хита „Sex Machine“ на кръстника на соул музиката James Brown. Мелодията, която променя лицето на музиката е записана в далечната 1970 г.

Анелия има трудна задача да се трансформира в мъж и да влезе в образа на мега звездата английския изпълнител Ed Sheeran. Любимката на публиката възпява „лошите навици“ с песента Bad Habits.

Дарин Ангелов влиза в женски образ и имитира популярната певица от Anni Lennox като ще изпълни хита й „No More I Love You’s“

Мариана Попова изпълни емблематичната песен на дуото Румънеца и Енчев „Пипни ме тук“. Мариана поучава не една, а две мъжки роли – различни по темперамент.

Есил Дюран отново влиза в мъжка роля, като се превъплъщава атрактивния фронтмен на популярната рок банда AC/DC Брайън Джонсън. Есил разтърсва журито и публиката с парчето „You Shock Me All Night Long“.

Краси Радков поздравява всички малки и големи деца с любимата песен на Мими и Развигор „Вълкът и 7-те козлета“.

Бутонът на късмета отрежда Крисия да се превъплъти във Barbra Streisand и да изпълни най-популярната песен от мюзикъла Котките „Memory“.

Руслан Мъйнов от своя страна се налага да извади детската страна от себе си и да изпее най-известната песен на Крисия „Детска планета“. С нея младата изпълнителка участва на Детската Евровизия през 2015 г. и зае второ място.

Алисия се превръща в изпълнителя, известен главно с народните си песни Володя Стоянов и изпълнява златния хит от македонския край „Македонско девойче“.

Александър Сано отново има не леката задача да се трансформира в жена, но този път образът е на българската певица Гери-Никол. Актьорът изпълнява хита й „Ела и си вземи“.

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20:00 по NOVA, когато специален гост в журито ще бъде Мария Игнатова.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.