Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Натрупала отчаяние и гняв след убийството на съпруга си, Ива е твърдо решена да отмъсти на виновника за смъртта му, който засега явно остава недосегаем. Тъй като е наясно, че няма как сама да ликвидира Топал, тя влиза в странен съюз с Радо Андреев, успявайки да го убеди, че той може да има само полза от нея, главно заради връзките й в полицията. Това, което тя тайно очаква в замяна, е да успее да провокира конфликт между Радо и Денис, и той да завърши фатално за най-омразния за нея човек. Андреев получава няколко доказателства, че Ива може да му върши добра работа, затова решава да я тества със задача, която й поверява. С каква изненада ще се сблъска бременната жена и дали наистина може да вкара в ход тайната си идея?

Кандидат-кметът Филип Карамитев готви изненада за синовете си в „Братя“

За отмъщение мисли и Денис, който не може да намери покой, откакто вижда Филип жив. Кандидатиралият се за кметските избори Карамитев очевидно върви по свой собствен план, който  го води право в политиката и би му отворил много нови врати. Денис предусеща какви са целите на баща му в по-далечно бъдеще и не може да се примири, че той ще се измъкне невредим след всичко, което причини на синовете си. Това, което не очаква, обаче, е нов ход от страна на Филип, който определено вбесява двамата братя. Каква изненада ще поднесе Карамитев този път?

Филип Карамитев обръща действието в „Братя“

В ГДБОП се получава информация, че Денис Топал е получил лиценз да стартира бизнес и ще се занимава с рециклиране на стари оръжия от бази на НАТО. Тази вест навежда следователите в интересна посока, но те сякаш продължават да държат настрана младата си колежка Давидова, която се занимава с вътрешното разследване на фаталната престрелката, отнела живота на Калин Йосифов. Елена е решена да убеди Черкезов, че ще бъде много полезно да си сътрудничат и да обменят важна информация, вместо да затрудняват взаимната си работа. Как ще реагира инспекторът и може ли с нещо да помогне по нейното разследване?

Не пропускайте премиерния епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.