Всеки може да дари средства по банков път, онлайн с банкова карта или с изпращане на SMS

Нова Броудкастинг Груп се присъединява към УНИЦЕФ България в извънредния апел на Детския фонд на ООН в подкрепа на децата, засегнати от конфликта в Украйна. Медийната и технологична компания застава зад глобалния призив за дарения на организацията в помощ на 7.5 милиона деца. С тях ще бъдат посрещнати хуманитарните нужди, които нарастват с всеки изминал час.

Ескалиращият конфликт представлява непосредствена и нарастваща заплаха за живота и благосъстоянието на децата и семействата в страната. Те имат спешна нужда от подкрепа и безопасност.  

Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България обединяват усилия в помощ на децата в Украйна

В отговор на критичните и увеличаващи се нужди от чиста питейна вода, здравни грижи, образование и защита УНИЦЕФ работи усилено, за да предостави животоспасяващи програми за децата и техните семейства.

Организацията е на терен и доставя здравни, хигиенни и образователни материали възможно най-близко до общностите, засегнати от конфликта; работи с общините по осигуряване на незабавна помощ за децата и семействата в нужда; предоставя психосоциална подкрепа на деца, травмирани от постоянната несигурност.

Това е ужасяващ момент за децата и семействата. Те имат нужда от нашата помощ сега.

Как можете да подкрепите кампанията?

Чрез банково дарение на сметката на УНИЦЕФ България с IBAN: BG34RZBB91551065034919, основание: УКРАЙНА

Чрез дарение онлайн с банкова карта на dari.unicef.bg/ukraina

Чрез SMS с текст UKRAINA на 1021 за еднократно дарение от 5 лв. ДДС и такси не се дължат за абонатите на всички мобилни оператори.