Стилистката вече десет сезона стои зад визията на звездите в "Като две капки вода" и е в основата на впечатляващите костюми в "Маскираният певец"

Известната дизайнерка и стилистка в някои от най-любимите и гледани телевизионни предавания и сериала, собственик на нощен клуб и супер грижовна баба, Кремена отбелязва 10 години от успеха на любимия си клуб. Пред репортер на „На кафе“ тя споделя, че за това е необходимо постоянство, хубава музика, за хора, които искат да се забавляват. Въпреки трудностите през годините и моментите, в които е искала да се откаже, не е отстъпила от принципите си, което се оказва правилната формула за успех.

Как бори стреса?

За нея барът е антистрес терапия. Дори и да не се чувства добре, само половин час в любимия й клуб, въпреки шума и хората, дизайнерката се чувства като преродена. В клуба Кремена успява да изключи от всичко, танцува, забавлява се и се зарежда за следващия ден.

От какво се  стимулира?

„Силно съм самокритична и жестоко се настървявам, ако чуя, че нещо не може да стане. Може би това ми дава хъс да доказвам, може би на себе си, че това е възможно. Знаем къде се намираме и въпреки, че ни се иска да правим по-мащабни неща, за България показваме максимума“, коментира самокритичността си Кремена, която силно я мотивира да се развива.

С ваксина срещу кича

„Кичът е много хубаво нещо. Наскоро изгледах един сериал, в който се показва доста кич, но беше толкова фантастичен, че онемявах. Смятам, че кича в различните му форми, поднесен когато и както трябва, може да бъде нещо работещо. А ако говорим за негативния аспект, за онова пошло нещо, което ни е изместило в ъгъла, в който го познаваме, може би имам някаква ваксина срещу него. Затварям очи и гледам в моята посока“, разказва как преминава през тънката линия на кича дизайнерката.

За предизвикателствата на сцената

„Винаги търся подходящата материя, подходящия тон и начин нещото да се представи. Например в „Маскираният певец“ измислям нестандартни образи, които нямам представа как да се направят. И започвам да мисля как чисто технологически тези неща да се случат. За сега не съм се сблъсквала с нещо, с което да не мога да се справя. Облечена съм в костюма на Ангела от „Маскираният певец“ от миналия сезон и то в чест на Гала“, разказва пред репортера Кремена Халваджиян.

Кремена признава, че има силна връзка с любимите си внуци и ги забавлява по начини, по които те харесват. Според нея децата трябва да изживяват детството си по всички възможни начини

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.           

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.