Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Принуден от обстоятелствата да си партнира с Ива, Радо изобщо не крие, че й няма никакво доверие. Андреев се опитва всячески да я изолира от преговорите и сделките, а това никак не се харесва на Йосифова. Тя научава, че Радо действа зад гърба й с техния нов влиятелен клиент Мосев. Но, вместо да се ядосва, Ива предприема рисков ход, който може не само да провали цялата сделка, а и да изложи самата нея на голяма опасност. Ще постигне ли целта си в сложната и напрегната ситуация, или ще се провали? 

Елена научава секретна информация за Денис в „Братя“

Заводът за рециклиране на старо оръжие най-после започва работа. Топал дава карт бланш на Акарди да задвижи процеса с първата им доставка. На Сандо му става приятно, че явно е спечелил доверието на брат си и се заема да докаже, че може да се справи достатъчно добре. Каква изненада го очаква и ще успее ли да стартира работата в предприятието?

Фатална семейна вечеря нажежава обстановката в „Братя“

Гергана все по-ясно осъзнава, че в живота няма пълно щастие. Точно, когато се е събрала с любимия човек и имат красиви планове за общо бъдеще, миналото я атакува по най-застрашителния начин. Едно неочаквано и нежелано посещение ще й припомни дълбоко пазена тайна, която заплашва да излезе наяве. Какво крие Гери и как смята да се справи със сенките от миналото?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.