Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Предизборната кампания за кмет на столицата е в разгара си, а Филип Карамитев напрегнато следи обществените нагласи, отразяващи се върху временните резултати в съревнованието между него и останалите кандидати за кметското място. Юлия се опитва да помогне за достъп до по-широки общности от хора, които могат да се превърнат в евентуални гласоподаватели. Но, възползвайки се от неколкодневна командировка на своя съпруг, тя предприема стъпки да задейства таен план, който ще й помогне да осъществи по-далечни, но много важни цели. Какво е намислила Юлия, с кого ще се опита да се свърже и дали ще успее да надхитри прозорливия Марин, който я пази почти денонощно?

Оръжейният бизнес на Топал заложен на карта в „Братя“

Денис още не може да подреди чувствата си след раздялата с Лора. Разкъсван от противоречиви мисли, той все по-добре осъзнава, че няма нито силите, нито правото да я спре, след като е взела окончателното решение да си тръгне от живота му и да сложи край на тяхната любов. Безкрайно разочарован от нея, Денис се вкопчва в неистовата борба да съхрани себе си и да не се срине. Вътрешната му сила го подтиква да бяга от самотата и да продължи напред. За коя спасителна мисъл ще се хване в този труден момент и дали ще успее да излезе от своето отчаяние?

Давидова започва разпити след престрелката в „Братя“

Ива констатира, че така желаният и подклаждан от нея конфликт между Денис и Радо не е довел до резултатите, за които тя жадува. Подозирайки, че с избраните методи може и никога да не постигне целта си, тя решава да смени тактиката и сама пряко да въздейства върху ситуацията. Докъде ще я доведе стремежът за отмъщение и в какво е готова да се забърка, за да постигне каквото си е наумила?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.