Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

Новата кулинарна седмица в „Черешката на тортата“ започва с микс от емоции и атрактивни рецепти. Всички участници, сред които актрисата Гергана Стоянова, влогърката Антоанет Пепе, риалити звездата и инфлуенсър Джулиана Гани, певецът Стоян Михалев и светската личност Тодор Славков ще отворят вратите на своите домове. Oстри реплики, дори заплахи, си разменят Тодор и Стоян по време на вечерята. Прецедент в предаването е сухия режим в лимузината, при който участниците се налага да останат само на вода, заради влиянието на алкохола върху Тодор Славков.

Оранжева вечеря със Станимир Гъмов в „Черешката на тортата“

Първи домакин в новата кулинарна седмица е изпълнителят на легендарния хит „Вярвам в теб“ – Стоян Михалев. В своя дом той приготвя интересно меню, което е гарнирано с хапливи реплики между него и Тошко. Сблъсъкът между двамата се поражда от различните им политическите възгледи.

Артистично меню с Невена Бозукова в „Черешката на тортата“

Разговорът преминава през  спомени за социализма и стига до прагматичния поглед в действителността. Другата гореща тема, която се дискутира на масата е алкохолът и най-вече злоупотребата с него.

Как ще се справи домакинът в кухнята и какви оценки ще поставят за представянето му гостите?

Гледайте тази вечер от 18.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.