Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

Менюто на красивата бременна прави впечатление с изисканост и здравословна загриженост. Салатата „Детокс” е зелена и лека. Разядката е от брускети, маслинова паста и босилеково песто. Джулия ще помисли и за тези, които не обичат месо. Тя ще приготви арменска хапама или т.н. "арменска тиква". Основното местно ястие са ребърца на фурна, които добре се съчетават с червено вино. Десертът е шоколадов, но вегански, кръстен е „Шокотокс” и съдържа полезни протеини. Украсен е с лешници и ягоди.

Сух режим в лимузината, но не и на трапезата на Стоян Михалев в „Черешката на тортата“

Джулиана ще посрещне гостите в разкошния си дом в Пловдив. С нейната половинка Илиан, двамата заедно приготвят менюто за вечерта и разказват с много любов за запознанството им. За нея визията е изключително важна, така че масата е подредена с усет и вкус към детайла. Изненадите започват още от чиниите, а вечерята е придружена от веселба и интересни разговори.

Оранжева вечеря със Станимир Гъмов в „Черешката на тортата“

Ще се услади ли здравословната храна на гостите и какви точки ще получи Джули за своето представяне, гледайте в "Черешката на тортата" тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.

Гледайте тази вечер от 18.00 ч. в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.