Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Въпреки санкциите, заплахите и нападението, Елена продължава да рови целеустремено в архивни данни от предишни досъдебни производства, за които е отговарял влиятелният прокурор Тинчев. Тя е повече от убедена, че за натиска срещу нея има една единствена причина – хванала е вярната следа и затова се опитват всячески да я възпрат. И се оказва права. В документацията младата полицайка открива смущаващи индикации за деянията на прокурора, които я водят до шокиращи разкрития. Инспектор Давидова трябва да действа изключително бързо, ако иска да осигури нужните доказателства. Какво открива в архива, кой може да й помогне, за да потвърди подозренията и ще успее ли да изпревари хората на Тинчев, които са по петите й?

Грандиозен обществен скандал избухва срещу Топал и Акарди в „Братя“

Медийната война между собствениците на завод „Детонал“ и кандидат-кмета Карамитев заплашва да ескалира. Филип има специална стратегия за привличане на симпатиите на журналистите и възнамерява да ги държи постоянно близо до себе си, като им осигурява новини на час по лъжичка. В резултат на това репортерите преследват навсякъде Денис и Сандо с провокативни въпроси, а комисар Бранимиров от ГДБОП е принуден да даде официално изявление по случая с атентата срещу Карамитев и пряката връзка между покушението и оръжейния завод на двамата братя. Притиснат от медиите, Акарди взима импулсивно решение и прави изненадващо изказване пред обществеността. Какво има да съобщи и как това ще повлияе това върху цялата напрегната ситуация?

Кървав атентат преобръща събитията в „Братя“

Поли е силно притеснена за състоянието, в което се намира Симеон. От една страна, тя още не му е простила за грубото отношение и шамара, който той си позволи да й удари, в момент на афект и ярост. Младото момиче разбира позицията на Симо и извиненията му за грозната постъпка, но отказва да приеме такъв тип поведение. Нейното решение да се върне обратно в Щатите е обяснимо, но от друга страна, тя се страхува, че приятелят й ще направи нещо фатално, докато не е на себе си, в опит да отмъсти за смъртта на своя баща. Поли се чувства отговорна за него и иска да му помогне да се отърве от депресията, за да се върне към истинската си същност и да продължи напред. В настойчивите си опити да му отвори очите, докато не е станало твърде късно, тя се излага на извънредна опасност, която може да промени изцяло събитията, но дали ще има шанса да се измъкне навреме?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.