Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

Мира Бояджиева излиза под светлините на абсорбатора за своето кулинарно представление в “Черешката на тортата” тази вечер от 18.00 ч. по  NOVA. Актрисата ще покани на кулинарно пътешествие с любимите си ястия своите гости Весела Бабинова, Луиза Григорова, Мартин Макариев и Митко Кърнев.

Рибена вечеря с Митко Кърнев в "Черешката на тортата"

Менюто започва в България с няколко предястия като лозови сармички и дип от патладжан с майонеза, преминава през Леванта с рабска салата, за да завърши в Индия с пиле с къри и гарнитура от басмати ориз и червена леща. Финал поставя дългоочакван и ефирен шоколадов мус с ягоди.

Уютна вечеря с Весела Бабинова в “Черешката на тортата”

Мира е целеустремена като ракета както при пазаруването, така и по време на готвенето, но намира време и да експериментира с познатите рецепти. Резултатът ще накара гостите ѝ да си ометат чиниите, а изненадата ще засили “апетита” им в друга, по-спиритуална посока, тъй като домакинята  ще има даде възможност да погледнат в бъдещето си. Доброто настроение ще цари около масата, а на раздяла Мира е подготвила индивидуален подарък за всеки.

Дали изненадата ще помогне на звездите кой ще стане “Най-добър домакин” тази седмица? И как ще оценят вечерята на Мира?

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.