„Който каже, че не иска да отиде на финала, лъже със сигурност“, признава отпадналата на метри от финала участничка

Мариела Чобанова напусна хитовото кулинарно предаване, след признанието на шеф Ангелов, че хората като нея са причината да продължава да работи в кухнята. Тя се справи фантастично и заслужи аплодисментите на топ кулинара и участниците в Hell’s Kitchen.

„През сезона чувах повече хубави думи от шеф Ангелов. Понякога имаше и лоши, но забележките му всеки път ме мотивираха все повече и повече“, признава пред репортер на „На кафе“, слънчевото и усмихнато момиче от дома си във Варна.

„Бях като талисманчето на отбора и момчетата, и момичетата много ми помагаха. Всички искрено се радваха, когато аз успявах. Искам да съм честна и признавам, че в началото бях най-слабия участник. Имаше двама-трима на моето ниво, но отпаднаха или се отказаха още в началото. Аз не се отказах“, коментира участничката, достигнала на метри от финала на любимото си кулинарно риалити.

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

„Много техники научих и колегите много ми помогнаха. Четях непрестанно и в свободното си време вместо да се забавлявам, аз учех и се образовах за нещата от кулинарния свят“, споделя готвачката.

„В началото когато бяхме всички, имахме повече свободно време, но колкото повече напредваше играта, толкова по-напрегнато ставаше. В началото си правехме наши игри, в които Виктория винаги беше продуцент и водещ. Имахме игра „Стани готвач“, но в нея естествено се изпокарахме. Играхме „Мистър и мисис Hell’s Kitchen“ и за спечелих "Мисис" с лента от тоалетна хартия. Беше забавно и всички оператори си умираха от смях с нас“, разкрива интересни моменти зад кулисите на предаването.

Игра на покер в Hell’s Kitchen България

„Не успях да смеля брашно единствено с Юра. С повечето от останалите участници станахме много близки и още не можем да се отърсим от еуфорията. Ние излязохме от Hell’s Kitchen, но Hell’s Kitchen не може да излезе от нас“, разказва за приятелските взаимоотношения с останалите готвачи в риалити формата.

„Всички близки, роднини, познати и непознати са много доволни от представянето ми. Единственият човек, които доста ме осъди беше брат ми и то за кадрите, които излъчиха с Мартин. Те бяха закачки, но това беше като критика от него. Не очаквах, че ще има толкова позитивни коментари. Трябва да се отчете, че в Hell’s Kitchen сме изолирани напълно и търсиш някой човек, с който да си говориш повече или да те подкрепя в трудни моменти. Ако намериш някой, който да е от твоето тесто, то ставате автоматично по-близки“, коментира лекия флирт и приятелството с участниците.

Андреа от Hell’s Kitchen: Без подкрепата на Николай нямаше да вляза в Топ 7

За най-трудния и най-хубавия момент в риалити формата

„Най-хубавият момент за мен беше когато взех черната куртка. Тогава треперех и щях да припадна от радост. Най-трудният ми момент беше деня, в който излязох от предаването. И физически, и психически не се чувствах добре. Всеки, който си тръгваше си го усеща и при мен бе така. Имах предчувствие, че ще се случи. Денят започна с падане, болеше ме, а аз отказах да отида в болница. Изложих се с готвенето, а вечерта ме очакваше ново меню. Тръгнах си с усмивка, а не с лоши мисли. Който каже, че не иска да отиде на финала, лъже със сигурност. Колкото повече напредваш в играта, искаш да отидеш и по-напред, но идва момент, в който усещаш границата“, разказва Мариела.

„Продължавам с кетъринг фирмата си, а на скоро взех един обект, в който планирам да продавам суши. Започнах да уча технологията в предаването и сега записвам Мастер клас“, разкрива предстоящите си планове напусналата участничка.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.