Не пропускайте големия финал на хитовото шоу за преобразяване и имитации „Като две капки вода“ тази вечер, 16 май от 20.00 ч. по NOVA

Изключително успешно шоу за имитации „Като две капки вода“ за десети път успява да прикове аудиторията на цялата страна пред екрана. Часове преди финала, Юлиан Вергов и Моню Монев са гости в  студиото на „Здравей, България“, където споделят емоциите си от хитовия 10-ти юбилеен сезон.

За номинацията за най-добър европейски актьор на Юлиан Вергов

„Да, получих номинация за най-добър европейски актьор и също така за най-добър сериал за „Отдел Издирване“ на фестивала в Амстердам, който ще се проведе юни месец. Не ми повишава самочувствието, но е от значение, тъй като е европейски фестивал, който обръща внимание на българска продукция и колкото и клиширано да звучи благодаря на NOVA телевизия за това, че имахме възможност да направим този сериал. Също така благодаря и на Съюза на Филмовите дейци, който снощи ме награди за главна мъжка роля във филма „Уроци по немски“. Филмът бе отличен с наградата за най-добър филм и за режисура. Безкрайно благодаря за това признание“, коментира номинациите за сериала „Отдел Издирване“ и наградите от снощи Юлиан Вергов.

Крисия, Краси, Дарин и Сано на крачка от победата в „Като две капки вода“

„Капките“ са голямо забавление за мен, се надявам и за зрителите. Но не е почивка, тъй като се гледа и изследва какво ще пеят дадените изпълнители, които ще имитират участниците. Трябва да си подготвен, затова четеш подробна информация за оригиналния изпълнител, гледаш внимателно, тези които не познаваш, за да си адекватен в оценките“, споделя за работата си в „Като две капки вода“ актьорът, който е част от журито.

За най-трудния, забавен, неприятен момент или персонаж за имитация

„Ако бях певец сигурно щяха да ме убият с камъни и слава богу, че съм актьор. Артистизмът компенсира пеенето при мен, особено при имитацията на японския комик PICOTARO. Изминах дълъг път и израснах в този формат. Скоро гледах първите си участия и виждам, че има притеснение, но след средата виждам, че нещата потръгнаха“, разказва Моню Монев.

„За певците според мен е по-лесно, тъй като имат гласа си като предимство. Той е много по-развит отколкото при актьорите. Те не влизат в образ, но са си на сцена“, коментира Юлиан.

„Най-трудно ми беше индийското парче, с което спечелих един лайф. Там нещата бяха умопомрачителни – трябваше да се пее на хинду, да се танцува през цялото време, имаше сложна хореография, а аз се движех половин стъпка след балета, за да мога да компенсирам незнанието на тази хореография“, признава Моню.

Кремена Халваджиян: Любимата ми роля е тази на баба

„Тези които познавах силно ме изненадаха и си промених мнението. Всички участници полагаха страшни усилия. Много време прекарвам заедно с Моню, тъй като играем заедно в едно представление „Кафе с претенция“, затова виждам какви усилия полага и съм изненадан. Той обикновено много не си дава зор, но тук поработи доста сериозно. Утре пътуваме заедно на турне в страната. Аз си обичам много работата и може да има в някакъв момент почивка, но обичам да правя, това което правя“,  разкрива впечатленията си от участниците Юлиан.

Есил Дюран: Очаквайте големи изненади на финала на „Като две капки вода“

За фаворитите на финала

„В мое лице ще се грижа за доброто настроение на зрителите. Да му мислят довечера финалистите – Крисия, Краси Радков, Александър Сано и Дарин Ангелов. Ние днес ще пеем и ще танцуваме за зрителите“, споделя Моню Монев.

„Всички се справят много добре в определени моменти, но това е нормално, тъй като изпълняват нещо, за което нямат много време за подготовка. Много харесвам това шоу, което е изпъстрено с моменти, които докосват сърцето и които те карат да полудееш от смях. Познавам Моню от много години, но когато го видях в индийското изпълнение, обърна всичко в мен. Други чувства предизвика в мен когато го видях като Луна или Тодор Колев. Всеки един образ преобръща нещо в мен“, признава Вергов.

„За мен най-хубавият образ беше този на Тодор Колев. Харесвам си всички образи през тези дванайсет лайфа, но имам специално отношение към този“, допълва Моню Монев.

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте големият финал на „Като две капки вода“ днес, понеделник (16-и май) от 20:00 часа, когато зрителите на NOVA ще изберат победителя в юбилейния сезон на шоуто, а към журито ще се присъедини продуцентът Маги Халваджиян.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.