Екипът на NOVA Броудкастинг Груп получи признанието на годишните награди за благотворителност на списание Business Lady

Репортерът Глория Николова беше отличена с приза "Златно сърце" на годишните награди за благотворителност в категория "Медиите и социалните каузи".

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието – да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Организаторите отличиха компании и отделни личности, които подадоха ръка и подкрепиха нуждаещите се в този критичен период за страната ни и разказаха най-вдъхновяващите истории за доброто. Отличието на Глория е за репортажа й и организираната изложба с картините на Фанка Борисова.

„Когато открихме Фанка си казахме, че нейната история е предназначена за хора със сърца. Затова тази награда „Златно сърце“ е за цялата публика на NOVA телевизия. Благодаря много на целия екип на „Новините“, които помогнаха изложбата „Тя. Въпреки всичко“ да стане реалност, да се осъществи и да получи целия този интерес. И най-важното да сбъднем мечтата на Фанка Борисова да има своя собствена изложба“, сподели репортерът Глория Николова.