Не пропускайте предаването 21 май по NOVA NEWS

Протестът на недоволните. Може ли да се разклати правителството или спасителните мерки ще повишат доверието към кабинета на Кирил Петков.  Анализ от социолога Евелина Славкова.

Как руският петрол поевтинява, а бензинът не спира да поскъпва. Ще заработят ли отстъпките от 25 стотинки за литър гориво – говори Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация.

Ще успее ли пакетът от мерките на четворната коалиция да дадат глътка въздух на бизнеса и гражданите или страната ще се впусне в инфлационна спирала. Анализ от бившия финансов министър и депутат от ДПС Петър Чобанов. 

Чака ли ни зърнена криза и ще падне ли цената на хляба заради нулевата ставка на ДДС. Председателят на Тракийския съюз на зърнопроизводителите Радослав Христов.  

Подадената ръка от Съединените щати в момент, в който Русия затръшна вратите си пред нас. Контекстът в посланията при посещението на помощник държавният секретар Карън Донфрид през погледа на бившият български посланик във Вашингтон Елена Поптодорова.  

Защо от опозицията предупреждават, че пакетът от мерки на кабинета ще увеличи бедността. Председателят на СДС Румен Христов.  

За повишението на пенсиите, компенсациите на бизнеса и стабилността на коалицията. Ще бъде ли компенсирана инфлацията - вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова.  

Белези от свободата. Възходът и падението на българската демокрация през погледа на дългогодишния депутат от БСП Иво Атанасов.