Сред гостите на Любомир Огнянов в събота ще бъдат Стефан Янев, Борислав Сандов и Екатерина Захариева

Северна Македония – между историята и сферите на влияние на Великите сили. Председателят на Асоциацията на разузнавачите от запаса Горан Симеонов. 

Какво се случва с делата в специализираните съдилища след решението за закриването им. Говори съдия Галя Георгиева от Апелативния специализиран наказателен съд.  

Ще успее ли България да скъса зависимостта си от Русия в енергетиката с американски втечнен газ. За военната помощ за Украйна и българските изтребители F-16 block 70 – българският посленик във Вашингтон Георги Панайотов в първото си интервю зад Океана. 

За българския възход, пътя на промяната и генералите в политиката. Говори бившият премиер Стефан Янев.  

За борбата с корупцията и черните списъци. Мерките на кабинета по границата – председателят на Антикорупционната комисия в парламента Михал Камбарев от Продължаваме промяната. 

Ще се превърне ли Северна Македония в ябълката на раздора за управляващата коалиция. Какво е мнението на опозицията – бившият външен министър от ГЕРБ Екатерина Захариева.  

Ще се провали ли проекта за автомагистрала „Струма“. Трябва ли да се обърнем към шистовия газ – вицепремиерът и министър на околната среда Борислав Сандов. 

Белези от свободата. Между квантовата физика, пътя към храма и борбата за демокрация. Говори Христофор Събев.