Председателят на Агенцията по бежанците Мариана Тошева ще застане пред Любо Огнянов

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Операцията по преместването на украинците от хотелите по морето в центъра в Елхово и базите в страната. Как се справи властта – председателят на Държавната агенция по бежанците Мариана Тошева.  

100 дни след началото на войната в Украйна - губим ли съчувствие към жертвите на агресията. Културният антрополог Ивайло Дичев

Депутати за малко не се сбиха в парламента пред погледа на деца навръх първи юни. За агресията и комплексите на облечените във власт – криминалният психолог Росен Йорданов.  

Трябва ли да приемем еврото като национална валута. Какво печелим и какво губим – анализ от банкера Левон Хампарцумян

Има ли нещо гнило на Капитан Андреево. За проверките по границите и изкупуването на зърно – ресорният зам.-министър на земеделието Иван Христанов

След коалиционния съвет – стабилно ли е правителството. Зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров.  

ГЕРБ поиска оставката на вицепремиера Калина Константинова заради кризата с бежанците. Говори Маноил Манев, депутат от ГЕРБ. 

Повишаване на пенсиите, нулева ставка за хляба и компенсации за бензина. Ще успее ли антикризисния план на кабинета да ни отдалечи от бедността  и инфлацията. Председателят на Комисията по труда и социалната политика Искрен Арабаджиев от "Продължаваме Промяната".  

Белези от свободата. За емиграцията в САЩ, политическия апокалипсис и страшния съд. История с продължение – Христофор Събев, едно от емблематичните лица на промяната.   

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 4 юни, по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.