Следващата седмица Виктория Георгиева, Маги Джанаварова, Цвети Радойчева, Ясен Зердев и Тома Здравков ще споделят съкровени истории и ценни моменти

Музиката превзема „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Виктория Георгиева, Маги Джанаварова, Цвети Радойчева, Ясен Зердев и Тома Здравков сменят музикалната сцена с кулинарната, където ще развихрят своята фантазия и ще се погрижат всеки момент да бъде празник. Компанията ще превърне следващата седмица в симфония за сетивата, а кулинарен диригент по традиция ще бъде маестрото на добрия вкус шеф Иван Манчев.

Импровизирани рибни аламинути от Коцето Калки в „Черешката на тортата“

Старт в понеделник ще даде Виктория Георгиева с изисканото си италианско меню. Певицата, която представи България на конкурса Евровизия миналата година, ще посрещне гостите в просторния си и артистичен дом, където ще се постарае да приготви перфектната вечеря. Въпреки че не успява да прекарва много време в кухнята, Виктория ще излезе от зоната си на комфорт, за да зарадва звездните участници с красиво поднесени деликатеси и изненада, която ще раздвижи кръвта им.

Музикантът Ясен Зердев се захваща със създаването на кулинарни шедьоври във вторник. Зареден с добро настроение и голямо желание за отлично представяне, той също ще заложи на изкушения с италиански привкус. Паста с морски дарове и домашно приготвена торта от детството ще бъдат само част от вкусните ястия, които е подготвил домакинът. Интересни и трогващи разговори няма да напускат масата, а специалната онлайн изненада в края на вечерта ще разсмее до сълзи групата.

Вкусно меню, подчинено на суровоядството, от Кали в „Черешката на тортата“

Рокендролът превзема атмосферата с Тома Здравков в сряда. Експресивният певец ще предложи пъстро българско меню с домашни продукти. Въпреки голямата любов към месото, той ще обърне подобаващо внимание и на вегетарианците в групата. Предстои гостите да разберат не само куриозната история на запознанството със съпругата му, но и как славата и самонадеяността могат да се превърнат в предизвикателство за един артист. Очарователната рок изненада пък ще остави всички без думи.

В четвъртък Маги Джанаварова ще разкрие дълбоко крити кулинарни и лични тайни. Темпераментната певица с широка усмивка се заема със сложната задача да покаже, че здравословната храна може да бъде и много вкусна. Модернистичната вечеря на Маги включва любопитни продукти като хуск, ксилитол, олио от авокадо и вегетарианска луканка, а неочаквана смяна на основен компонент в последния момент ще я накара да прибегне до план Б. Ще успее ли да спаси десерта си и да впечатли звездните гости?

Бляскав завършек на седмицата ще постави чернокосото изкушение Цвети Радойчева. Докато приготвя своето звездно меню с много класа, певицата с нежен глас ще бъде педантична и стриктна. Цвети ще издаде тайната на изкусителния си авторски десерт, а една съставка ще се превърне в главен герой в нейното меню. На моменти притеснението й в кухнята ще надделява, но дали все пак ще оправдае очакванията на останалите участници, ще стане ясно в петък.

Кой ще се пребори за първото място в кулинарната надпревара? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.