Изпълнителят очаква много позитивни емоции от най-вълнуващото музикално лятно събитие в България

Минути преди да се качи на сцената за концерта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив, Криско споделя впечатленията и емоциите си от грандиозното турне и коментира конкуренцията, некоректните и мързеливи хора, и паразитните думи.

„Имаше едно прекъсване на турнето от две години. В него има една специална енергия, която то си носи през годините. В момента е като неофициален празник на Пловдив, на който присъстват много хора. Очакваме много позитивни емоции“, споделя Кристиан Талев-Криско пред репортер на „На кафе“.

Вижда ли конкуренцията в огледалото?

„Важно е дали човек приема конкуренцията като нещо, за което да се закачи. Аз не приемам изкуството като конкурентна зона. Въпреки че всеки се стреми да е по-успешен и по-добър. Това, което ме държи вече 15 години на сцената е, че не се интересувам дали другите са по-напред или назад. Опитвам се да правя това, което аз искам по най-добрия начин. Искам като се погледна в огледалото да виждам 10 кг повече мускулна маса“, коментира от какво се вдъхновява изпълнителят.

Най-вълнуващото лятно събитие Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 започва обиколка в България

„Паразитна дума, която често използвам е „викам“. А другото нещо, което преодолях е да спра да завършвам изреченията си на „бе“. В момента се опитвам да науча да говорят правилно и хората около мен, по-специално дъщеря ми“, признава кои са паразитните думи, с които иска да се раздели изпълнителят.

„Дъщеря ми много ме изненадва с човешки философски въпроси. Хубаво е, че малките деца с поведението си карат възрастните да оберат паразитните неща от битовизма“, допълва за уроците, които научава от дъщеря си щастливият баща.

Криско признава, че не понася мързеливите хора и самото бездействие го демотивира и дразни. Според него работата е възможност да се развива и дори ако не си успял да откриеш работата, която желаеш, е по-добре да положиш усилия и да се усъвършенстваш. За изпълнителят е най-важното да открие призванието си и да работи това, което не чувства като работа. Споделя, че работи много, но не усеща да има нито един работен ден в живота си.

Стартира най-голямото музикално събитие в България Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022

Как постъпва с некоректните хора?

„Преди половин година реших когато съм доволен или недоволен от нещо, да го споделям с хората. По този начин те виждат това, с което аз съм се сблъскал, без значение хора, фирми или компании и така по-лесно могат да вземат правилното решение“, разказва Криско.

Следващите концерти от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са в Морската гара, Бургас на 6 юли и на площад "Княз Александър Батенберг", София на 10 септември от 20.00 ч.