Гледайте епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин в „Черешката на тортата“ днес ще е темпераментната и емоционална певица Мария Драгнева, която има богат опит в музикални риалити предавания. Истински ураган в кухнята и живота, изпълнителката подготвя пъстро меню от ястия, които не само обича, но и често приготвя за семейството си.

Български традиции с италианско влияние и магична изненада с Боби Турбото в „Черешката на тортата“

Мария се хвърля в голямо желание и сърце в предизвикателството да се представи добре пред компанията и да сготви вкусна храна. Тя подготвя четири разядки, сред които маслинова паста, хумус, катък от печени чушки и задушени чеснови хлебчета. За разядка ще приготви салата, с домашни крутони от качамак и рулца от патладжани, а основното ястие ще е шпикован свински врат, с гарнитура от лук и брюкселско зеле. Десертът е ягодов чийзкейк, поднесен в нетрадиционна форма.

Споделени истории и неповторими вкусове в „Черешката на тортата“

Ще се чувства ли притеснена певицата в кухнята и ще и стигне ли времето да подготви амбициозното меню, на което се е спряла, предстои да разберем тази вечер. Каква е връзката на Мария с групата "Ъпсурт" и каква изненада е приготвила? Какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.