Бившият началник на КАТ Богдан Милчев ще коментира ужасяващата катастрофа, отнела живота на две млади жени

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Асен Василев не успя да реализира мандата за съставяне на правителство. Отиваме ли на избори или има възможност за съставяне на ново правителство – прогноза от социолога Кольо Колев.  

Защо „Продължаваме Промяната“ не успя да събере достатъчно подкрепа в парламента. Анализ от главния редактор на вестник "Капитал“ Алексей Лазаров

Сблъсъци по улиците на Северна Македония. Кой има интерес Балканите да останат в зоната на здрача – говори проф. Кирил Топалов от историческата комисия.  

Война на световете – докога млади образовани хора ще стават жертва на дрогирани шофьори без книжка. Бившият началник на КАТ Богдан Милчев.  

Кого ще поканят за партньори от Демократична България, ако третият мандат отиде при тях. Зам.-председателят на парламентарната група на "Демократична България" Иван Димитров

След неуспеха на Продължаваме промяната. Какви ще бъдат действията на ГЕРБ – Деница Сачева, член на Изпълнителната комисия на партията.  

Склонни ли са от Продължаваме промяната да подкрепят трети мандат на друга партия, за да се състави ново правителство. Димитър Гочев от "Продължаваме Промяната". 

Има ли шанс БСП да оглави кабинет в настоящия парламент. Министърът на туризма в оставка Христо Проданов

В гнездото на стършелите. Нагледахме ли се на стари филми и изтърка ли се сценария на политическите скандали. Сатирикът Румен Белчев

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 9 юли, по NOVA NEWS.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.