Припомнете си епизода на кулинарното риалити в сряда вечер от 20.00 ч. по NOVA

Младата певица, която иска да покори световната оперна сцена – Мила Михова поема кулинарния рул в „Черешката на тортата”.

Тя не крие, че не обича големи магазини и супермаркети и затова е изградила собствена мрежа от малки магазинчета. Сред акцентите във вечерята ѝ ще бъде доброто съчетание между храна и вино.

Екзотично меню с Неделяна в „Черешката на тортата”

Мила обича да готви и кухнята не е непознато място за нея. Певицата е изградила това кътче от дома си с много любов и старание, а нейните приятели наричат мястото „бъбривата” кухня, защото винаги ги предразполага към „сладки приказки”. На това артистично място домакинята ще забърка цели три вида десерти. Менюто ѝ ще включва още свински печен врат с ароматни подправки е по рецепта на известния кулинарен блогър Йоланта Делибозова, а гарнитурата е ароматен микс от кореноплодни и гъбен сос.

Здравословна веган вечеря с рапъра Явор Янакиев – 100 кила в „Черешката на тортата“

Краставици, домати, морков, чушки и пресен лук, лимонова кора и киноа са част от продуктите, с които Мила ще сътвори първата от двете разкошни салати, които ще поднесе на своите гости. Ще има ли изненади във втората салата и на вечерята и ще извиси ли глас талантливата певица?

Гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.