Припомнете си епизода на кулинарното риалити в петък вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като вчера Дидо се качи на мексиканската вълна и тя го закара на брега на 36-те точки, днес е ред на последния участник в групата Станислава Николова да се разгърне като паун в кухнята и да покаже красотата на своето кулинарно оперение.

Актрисата от сериала по NOVA „Господин Х и морето“ споделя, че е един изключително хаотичен, но вдъхновен кулинар, който не пропуска импровизациите в кухнята.

„Колкото налудничаво и нелепо да звучи, аз говоря на храната. Казвам й, че я обичам и че ще стане най-вкусната на света, защото смятам, че по този начин подобрявам нейните хранителни качества", споделя тя.

Паста с шам фъстък с DJ Dian Solo в „Черешката на тортата”

Предястието, което Станислава ще сервира на своите гости, е по класическа българска рецепта, а разядката е специално подбрана, за да бъде подходяща и за госта-веган в групата.

Маринатата за основното ястие, което ще приготви Станислава съдържа зехтин, копър и магданоз, чесън, захар, малко настърган морков и домашен ябълков оцет.

Вечеря, предразполагаща към "сладки приказки", от Мила Михова в „Черешката на тортата”

Първият десерт, който актрисата ще приготви, съдържа само две съставки, но има вълшебен вкус. А какъв ли ще бъде вторият?

Каква ще бъде черешката на тортата на нейната трапеза, как 100 кила се окичи с титлата „препечен веган“? С какво Станислава ще изненада своите гости и каква ще бъде тежката финална дума на шеф Манчев? Гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.