Припомнете си епизода на кулинарното риалити от 20.00 ч. по NOVA

Даниел Ангелов влиза в главната роля на кулнарната сцена в "Черешката на тортата". В епизода на кулинарното риалити тази вечер по NOVA известният актьор отваря широко вратите на дома си, за да сподели семейния уют със своите гости Лора Караджова, Маги Вълчанова, Сантра и Васо Гюров.

Вечеря сред природата от Васил Гюров в „Черешката на тортата”

Актьорството е научило Даниел Ангелов, че успехът се крие в отборната игра и той ще приложи този ценен урок при приготвянето на вечерята за гостуващите му звезди. Домакинът ще разчита на помощта на семейството си, а съпругата му ще влезе в ролята на режисьор на сценичните му изяви в кухнята. Двамата ще подготвят многостепенно меню, без да забравят да отговорят на вкусовете на всеки от своите гости.

Вечеря в 100-годишни чинии със Сантра в „Черешката на тортата”

Амбицията на актьора е да организира спокойна семейна вечер, но дори и в най-добрите семейства се случва да има противоречия. Разговорите ще засегнат деликатни теми, а някои от гостите ще се превърнат в опоненти на домакина, което ще покачи градусите на напрежение повече от градусите на алкохола на масата.

Дали изненадата на Даниел ще успокои духовете? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин“ в "Черешката на тортата" тази седмица? Гледайте в епизода на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.