Припомнете си епизода на кулинарното риалити в петък вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът Станимир Гъмов ще демонстрира своя артистичен дух и любов към българските ястия в  "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Неговите гости Анна-Мария Чернева, Петя Раева, Гери Дончева и Атанас Лазаров ще са готови за всякакви изненади, но ще бъдат неподготвени за някои от “тежките” предизвикателствата на домакина, а те няма да липсват.

Деликатес от суров картоф от Aнна-Мария Чернева в "Черешката на тортата"

Станимир Гъмов ще прояви своя хумористичния замах и в кухнята, а за това ще му помогне и неговият знаменит кулинарен помощник Август Попов, в чийто ресторант ще посрещнат звездите. В кухнята няма да липсват гафове, но травматичните инциденти ще бъдат избегнати, а всеки дефект превърнат в ефект и повод за шега.

Супа "Уха" от Наско Лазаров в „Черешката на тортата”

Домакинът ще подложи на изпитание вкусовите рецептори на своите гости с 5–степенно меню, включващо супа “Ото фон Бисмарк”, мамалига и популярен български десерт, в който ще бъде добавена и ракия. Последната вечер от кулинарната седмица ще сервира много шеги, закачки, нестандартни подаръци за всеки присъстващ на трапезата и спонтанно добро настроение.

Какво може да научи шеф Манчев от Станимир Гъмов и Август Попов? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин” в "Черешката на тортата"? Не пропускайте да разберете тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.