Припомнете си епизода на кулинарното риалити в четвъртък вечер от 20.00 ч. по NOVA

Финтове, защитна схема и добра техника в краката няма да са от полза на полузащитника Благой Георгиев. Звездните гости знаят какво умее той на терена, но сега футболистът ще трябва да се докаже в кухнята. Менюто, с което ще се опита да плени звездната компания в състав Божана Филипова, Вероника Стефанова, Нора Шопова и Влади Василев, ще е вдъхновено от Русия, където е преминала голяма част от футболната му кариера.

Авторски десерт от Влади Василев в „Черешката на тортата”

Отборната игра ще позволи на футболиста да покаже техниката си, но той ще блесне най-силно при посрещането на гостите. Концепцията му за вечерта ще впечатли и кулинарния рефер на вечерта – шеф Манчев.

Слънчево меню от Божана Филипова в „Черешката на тортата”

Гостите ще се насладят на традиционни руски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко основно ястие и ефирен десерт с касис. Вечерта ще мине в шеги, закачки, задушевни разговори и музикални изненади от гостите за домакина и обратно.

Колко очарователен домакин е Благой Георгиев и как ще оценят останалите участници вечерята му? Гледайте в епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.