Медията ще предложи премиерния сериал „С река на сърцето“, три нови за България формата, хитовото риалити „Игри на волята“ и финалния сезон на „Братя“

Първокласно телевизионно съдържание и вълнуващи преживявания очакват зрителите с новата програмна схема в праймтайма на NOVA. Тази есен медията представя премиерната семейна сага „С река на сърцето“ и три световни формата, които ще направят своя дебют в българския телевизионен ефир – играта за знание „Голямото преследване“, музикалното шоу „Звездите в нас“ и забавното предаване „С Рачков всичко е възможно“. През септември се завръща хитовото риалити „Игри на волята“, както и криминалната драма „Братя“ с финален пети сезон.

„Щастлива съм, че тази есен ще представим изключително силен и разнообразен сезон и ще затвърдим позицията на NOVA като иноватор в медийния сектор. Нашият стремеж е да продължим да развиваме и обогатяваме програмната си схема. Четирите нови продукции са доказателство за това и аз благодаря на всички колеги за професионализма, с който осигуряват най-доброто телевизионно преживяване за българските зрители“, коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Началото на есенния телевизионен сезон ще даде най-екстремният риалити формат „Игри на волята“. Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат атрактивните участници в четвъртия сезон на формата на 3 септември в 20:00 ч. Предстоят оспорвани битки на Арената и още по-трудни изпитания на фона на красивите пейзажи на българското Черноморие.

Емблематичният водещ Ники Кънчев ще предизвика най-големите умове в България в „Голямото преследване“ от 5 септември. Всеки делничен ден от 18:00 ч. ще бъде запазена територия на брилянтно замислената телевизионна игра, в която четиримата „преследвачи“ ще опитват да спрат участниците по пътя към победата.

На  5 септември в 22:30 ч. „Братя“ се завръща с последен пети сезон. Криминалната драма на NOVA ще предложи напрегнати криминални сюжети, изненадващи обрати и много динамика. Финалът на „Братя“ ще бъде посветен на изкуплението и ще даде отговори на най-важните загадки, останали забулени в мистерия досега.

Димитър Рачков е домакин на уникалното ново шоу „С Рачков всичко е възможно“ от 10 септември в 20:00 ч. Всяка събота водещият ще посреща осем популярни личности, за да ги изправи пред неподозирани предизвикателства. Те ще се впуснат в неизвестното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и зрителите.

На 11 септември от 20:00 ч. стартира най-новото музикално телевизионно приключение „Звездите в нас“ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. В надпреварата ще се впуснат деветдесет участници, които ще дадат всичко от себе си, за да имитират своите идоли по най-добрия начин. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. На финална най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лв.

Завладяващата семейна сага „С река на сърцето“ ще разкрие контрастния свят на заможното семейство Боневи от 13 септември в 20:00 ч. Отличният актьорски състав ще отведе зрителите в магични местности край река Дунав, която става естествен декор на поредицата. В сериала „С река на сърцето“ три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. Новият филмов проект на NOVA е режисиран от Мартин Макариев, а главен сценарист е писателят Георги Тенев.

Гледайте есенния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп!