Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Под наблюдението на генерал Давидов и с помощта на неговия най-доверен човек – агент Еди Хаим, Денис довършва приготовленията за подставената сделка с Милич. Той е извикал влиятелния наркобос в България и след известни перипетии, сърбинът вече е готов да се яви лично в София, придружен от свои хора. Планът е – в  момента на осъществяването на сделката, Милич да бъде заловен с наркотика от спецотряд барети, които само чакат знак, за да се включат. Но изненадващи събития по време на акцията предизвикват пълен обрат в и без това нажежената обстановка. Кое фатално действие ще се окаже решаващо, как ще се промени цялата драматична ситуация и има ли изход от нея?

Мая и Велин Донкови с критично решение в „Братя“

Мая и Велин отчаяно търсят начин да пласират някъде откраднатия артефакт за милиони. Това се оказва изключително трудна и опасна задача, защото старинният предмет е без документи и в този случай, може да бъде изтъргуван само тайно, на черния пазар. Антикварят, с когото се свързва Велин, е напълно наясно с безизходицата на двамата и ги изнудва, давайки нереално ниска цена, за да откупи артефакта. Донкови нямат много избор, а и силно желаят да се отърват от прокълнатата, според Мая, китайска купичка. Антикварят организира нелегално наддаване, но кой ще спечели тайния аукцион и каква ще бъде съдбата на ценната вещ?

Владимир Михайлов: Предстоят още много уроци за Денис Топал във финалния сезон на „Братя“

Инспектор Черкезов дава задача на новоназначените следователи в отдел „Наркотици“ – Георги Русев и Андрея Николова. Те трябва да се залепят за Радо Андреев и да следят всяка негова стъпка. Конкуренцията си казва думата и напряга отношенията между двамата новобранци, но все пак води до важен резултат. Развълнувана, Андрея съобщава интересна информация, която провокира Черкезов и Давидова да продължат лично операцията по следенето на Андреев. На какво ще се натъкнат и как разкритието им ще промени радикално хода на събитията?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.